Autotron Oldtimerproducties start 2018 op 13 & 14 januari met motoren, bromfietsen en fietsen.

Autotron Oldtimerproducties motoren, bromfietsen en fietsen. 13 & 14 januari 2018

Zeg in het buitenland dat je uit Nederland komt en iedereen denkt aan klompen en natuurlijk fietsen. Want als geen ander land ter wereld is ons land geschikt om te fietsen.
Het is dan ook niet verwonderlijk dat behalve motoren en brommers ook de fiets op 13 en 14 januari 2018 centraal staat tijdens de Oldtimerbeurs voor motoren, bromfietsen en fietsen.

Clubs
Net als in andere jaren maken de merkenclubs van vooral de motoren en de bromfietsen er in Eventron weer een prachtige show van. De harten van de liefhebbers zullen zeker wat sneller slaan bij al dat fraais uit hun jeugd. Oude herinneringen aan de eerste brommer die met een krantenwijk bij elkaar was verdiend leven weer op.

Onderdelen
Natuurlijk ontbreken ook in 2018 op de beursvloer de talloze kramen met koopjes niet. Daar vindt u alle onderdelen die nodig zijn om uw tweewieler weer in originele staat tebrengen.
Voor een schappelijke prijs vindt u daar misschien wel die koplamp of tankdop,die u al zo lang zoekt. Kortom, mis deze beurs niet.

Toegang en openingstijden
Op zaterdag 13 en zondag 14 januari 2018 is de Oldtimerbeurs Motoren, Bromfietsen en Fietsen in Autotron Rosmalen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
De toegangsprijs bedraagt € 12,50 en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Kijk voor meer informatie op:  www.oldtimerbeurs.net. 

_________________________________________________________________________________

  

 

 

Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie):

Beeldmateriaal kunt u downloaden op www.oldtimerbeurs.net onder de rubriek Pers.

Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie): Voor meer informatie over Autotron Oldtimerproducties kunt u contact opnemen met de organisatie, via 073-5233301 of info@oldtimerbeurs.net.

Autotron Rosmalen ligt direct aan de A59, naast Vakantiepark Dierenbos en heeft zich met ruim twintig jaar ervaring ruimschoots bewezen als beurzen- en evenementenlocatie. De verscheidenheid aan zalen, sfeervolle ambiance, gastvrijheid en centrale ligging in een groene omgeving maken deze locatie uniek in Nederland. Zie voor meer informatie: www.autotron.nl.

Libéma ontvangt jaarlijks ruim 5 miljoen gasten. De organisatie bestaat uit drie divisies; Attractieparken, Vakantieparken en Beurzen & Evenementen. Libéma biedt een schat aan mogelijkheden voor het hele gezin, maar ook voor de zakelijke markt. De mooiste tijd beleef je bij Libéma! www.libema.nl  

Binnenkort is hier weer een actie beschikbaar!
13 en 14 januari 2018 start Autotron Oldtimerproducties met motoren