Agenda

Agenda oldtimerbeurzen

Door het hele jaar zijn er diverse Oldtimerbeurzen op Autotron, maar soms ook in Expo Haarlemmermeer of in het Flowerdome Eelde. In onze agenda kunt u in een oogopslag zien wanneer welk evenement plaatsvindt.

BRITISH CARS AND LIFESTYLE
Geannuleerd

 

Het evenement British CARS & Lifestyle dat begin oktober zou plaatsvinden in het Autotron in ‘s-Hertogenbosch is geannuleerd.  De beurs zou oorspronkelijk plaatsvinden in maart, maar werd in verband met de lockdown uitgesteld. Ook dit keer is corona de reden dat het evenement niet kan plaatsvinden.

 

Meer informatie

WALK AROUND THE JUKEBOX
9, 10 en 11 oktober

 

Ja u leest het goed, dit jaar geen Rock around the Jukebox, maar Walk around the Jukebox! Gelukkig is er zoals vanouds de goed gevulde beursvloer met standhouders die naast Jukeboxen en flipperkasten werkelijk van alles uit de 50s-60s-70s te koop aanbieden. Dus zoek je nog wat leuke singles, een bepaald verzamelitem, een mooie outfit of wat gezellige aankleding voor in je huis, daarvoor zul je dit jaar zeker slagen.

 

Meer informatie

OLDTIMERBEURS AUTOMOBIELEN 2020
31 oktober en 1 november

 

Op zoek naar nog wat onderdelen, documentatie of een ‘nieuwe’ oldtimer, verhalen ophalen over de mooie ritten en tijden, de Oldtimerbeurs Automobielen in november in Autotron ‘s-Hertogenbosch is daarvoor de uitgelezen plaats.

 

Meer informatie

Nieuwsbrief ontvangen?

Door het hele jaar heen vinden er oldtimerbeurzen plaats!  Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Bekijk ons ook op: