Agenda - Oldtimerbeurzen | Oldtimerproducties Rosmalen
Bekijk hier de voorlopige agenda, gedurende het hele jaar zijn er diverse Oldtimerbeurzen georganiseerd door Oldtimerproducties.
13383
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13383,page-parent,bridge-core-1.0.6,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Agenda

Agenda oldtimerbeurzen

Door het hele jaar zijn er diverse Oldtimerbeurzen op Autotron! In onze agenda kun je in een oogopslag zien wanneer welk evenement plaatsvindt.

Bestel online je tickets!

BRITISH CARS & LIFESTYLE
14 & 15 maart 2020

 

British CARS & Lifestyle is Nederlands grootste evenement voor liefhebbers van Engelse auto’s en Groot-Brittannië.

 

Meer informatie

 

Tickets

 

Facebook event

THE FLATLANDS MOTORAMA HOT ROD & AIRBRUSH SHOW

4 & 5 april 2020

 

De Airbrushbeurs wordt zoals vorig jaar ook versterkt met de Bodypaint onder begeleiding van Sabine Vogel en Pinstriping/Kustom Kulture Art show (ong. 25 artiesten). gehouden op zaterdag 4 en zondag 5 april 2020 in Autotron. Wereldwijd worden er airbrushshows georganiseerd, maar in de Autotron is de grootste, met al zijn facetten.

 

Meer informatie

 

Tickets

 

Facebook event

TULPENRALLYE PROLOOG
25 april 2020

 

De Tulpenrallye, de oudste en grootste klassieke autorally van ons land, zal van start gaan op zondag 10 mei 2020 in Andorra, het betreft de 67e editie van dit prachtige rally. Op zaterdag 25 april komt de Tulpenrallye langs Autotron. Tot eind jaren 90 is de scrutineering voor de Tulpenrallye ook op Autotron geweest, dus weer terug van weg geweest.

 

Meer informatie

 

Aanmelden

 

Facebook event

OLDTIMERBEURS AUTOMOBIELEN
31 oktober & 1 november 2020

 

Oldtimerbeurs keert terug naar het Autotron op 31 oktober en 1 november! Op het ruime complex van Autotron zijn tijdens het evenement vele klassieke automobielen te bezichtigen en te bewonderen.

 

Meer informatie

 

Tickets

 

Facebook event

 

Aanmelden

Nieuwsbrief ontvangen?

Door het hele jaar heen vinden er oldtimerbeurzen plaats!  Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Bekijk ons ook op: